×

Proizvodi

Oleo Therapy ulje ricinusa

Prirodno biljno ulje.

5.37 € (40.44 kn)
*Cijena je prikazana prema fiksnom tečaju konverzije 1 € = 7.53450 kn

Dostupno uz narudžbu

Opis

Oleo Therapy ulje ricinusa

Botanički naziv: Ricinus communis
Način dobivanja: hladno prešano

Oleo Therapy ulje ricinusa dobiva se hladnim tiještenjem sjemenki ricinusa. Iako poznato po svojem djelovanju kao purgativ, ulje ima iznimnu važnost i u kozmetičkoj industriji. Hidratizira kožu i štiti barijeru kože, stoga se najčešće koristi u kozmetičkim pripravcima, kao što su sapuni, preparati za njegu suhe i oštećene kože. Bogato je masnim kiselinama, koje na kožu djeluju umirujuće. Ima vrlo razmazivu teksturu, što ga čini dodatno poželjnim za mnoga ulja za kosu i vlasište, balzame i guste emulzije za kožu.

Veličina: 100 ml

Dodatne informacije

Proizvođač

Veličina

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Oleo Therapy ulje ricinusa”